Bezoek burgemeester Weterings

In het kader van zijn kennismaking met Tilburg als nieuwe burgemeester, heeft dhr. Weterings een bezoek gebracht aan het Beatrix College.

 

Tijdens zijn bezoek heeft de burgemeester gesprekken gevoerd met medewerkers en leerlingen, waaronder leerlingen die in het kader van de pilot “Recht op maatwerk” volgend schooljaar voor één van hun vakken vervroegd eindexamen gaan doen.  Ook leerlingen en coaches van de BMO (Beatrix Maatschappelijk Ondernemen) gingen met de burgemeester in gesprek over de maatschappelijke projecten die zij hebben gedaan, waaronder een lunch en een musicalvoorstelling die zij voor ouderen georganiseerd hebben.

 

De burgemeester was onder de indruk van de veelheid aan keuzes die het Beatrix College onder één dak biedt . Daarnaast gaf hij aan het te waarderen dat het Beatrix College het onderwijs (steeds meer) op de individuele leerling afstemt, de leerlingen hierbij kansen biedt en de ontwikkeling van de leerling(en) tot zelfstandige personen hoog in het vaandel heeft staan.

 

Kortom, een geslaagde eerste introductie wat betreft het Tilburgse onderwijs!


Terug