TTA Awards uitgereikt

Twee keer per jaar reiken de docenten van het Tweetalig Atheneum de TTA Awards uit voor 'Best Pronunciation' en 'Consistently Speaking English'. Dinsdag 26 juni was het weer zover.

 

TTA-teamleider Jackie de Waal: "Op het Tweetalig Atheneum vinden we het belangrijk dat leerlingen zo veel en consequent mogelijk Engels spreken én dat ze dat met een goede uitspraak doen. Om dat te stimuleren reiken we de Awards uit voor zowel 'consequent Engels spreken' als 'beste uitspraak'." Hoe gaat dat in zijn werk? "Het is natuurlijk een beetje arbitrair maar we doen het wel zo eerlijk mogelijk. Een week of zes voor de uitreiking van de Awards stellen we, in het diepste geheim, een shortlist op. Die leerlingen volgen we in de weken daarna met extra belangstelling om te horen of ze veel en goed Engels spreken. En nee", lacht ze, "over de uitslag daarvan kan natuurlijk niet gecorrespondeerd worden."

 

Deze keer viel de eer te beurt aan (van links naar rechts) Jesse van Malsen (1TTA, Consistently Speaking English), Puck Donders (1TTA, Best Pronunciation), Thomas van Ooyen (3TTA, CSE), Marjolein van Gouw (3TTA, BP), Evie de Wijs (2TTA, CSE) en Miriam van den Berge (2TTA, BP).

 

De TTA-Awardswinnaars


Terug